onsdag 9. mars 2011

Mens vi venter på VÅREN....


eg trudde vi hadde fått litt vår i går,
 med full fart føn vind
og nesten 10 pluss - men den gang ei ;/
for i dag er det snø snø snø - og litt til snø....
og det var IKKJE meg som hadde sendt inn ei bestilling ;(

men DU - den kommer - berre IKKJE i dag ..

5 kommentarer:

  1. Jeg har lagt inn en stor bestilling når det gjelder våren, men tror det må ha vært trøbbel med postgangen:( Makan til snøvær som det vi har hatt i kveld er det lenge siden vi har hatt, og jeg er selvfølgelig alene hjemme...Helt typisk! Regner med at det er en som blir glad i morra når vi må ut og kjøre traktor;)Vi får se det positive i hele sulamitten!

    God natt fra meg!!

    SvarSlett
  2. Var akkurat slik her også - gjekk ein tur tysdag og fant våren, og onsdag snøva det så ein mest ikkje såg hand føre seg....Men det er litt fint med desse "ridene" og:-))

    klem

    SvarSlett
  3. Det e kommet snø her og i natt, e ikkje så veldig fornøyd med det eg heller. Eg vil ha vår, e nok litt utolmodig kjenne eg. Ha ein fortsatt fin torsdag, klem fra meg:)

    SvarSlett
  4. Heldigvis! Vi har ein VÅR i vente... så får vi berre prøve å kose oss med "julestemninga" i MARS ;)

    Klem

    SvarSlett
  5. Hei på du! Var ikkje hjortehovud eg skulle ha på veggen, men eg kan no kanskje ha det også? :) Skal vurdere det faktisk! Er meldt herleg vårvèr neste veke. Så då er vi vel klare??? ;)

    Ha ein vakker fredag,
    og ei knakandes god helg!

    Klem E

    SvarSlett

tunge dager

  det er tunge dager synes eg no.  Men livet stopper jo desverre ikkje opp fordi noen dør. Og ikkje viste eg at det  var SÅ mange ting som m...