onsdag 18. april 2012

solstråler

trenger vi i disse dager...
mest for alt det triste som skjedde 22 juli i fjor sommer,
og litt for at snart er våren her...
med meir varme, meir lys og med håpet.
Marit med bloggen http://subeodemtecto.blogspot.com/  
 skriver så godt om solstråler

og om å tørre å dele dei solstrålene til ein venn du ikkje kjenner,
lurt ikkje sant

Eg vil også dele litt smil i din kvardag...
som takk for at du er HER,
vil eg trekke ut 5 små solstråler som går i posten rett over helga

håper du også vil vere med
Smil fra monika...

10 kommentarer:

 1. Treng kvarandre alle dagar, men spesielt slike dagar som dette..

  Varm klem

  SvarSlett
 2. Ja det er dystre dagar i media for tida - desto viktigare å dele nokre solstrålar med kvarandre. Eg fokuserer på å dele nokre smil og gode ord - og det er fint å sjå kor mykje ein får att. Klem

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Monika! Nå fikk jeg frysninger! Dette var rørende!
  Du skriver så fint og tar så gode bilder, og så reklamerer du for meg;)
  Jeg blir helt rørt! Tusen takk enda en gang. Og la oss smile med innsiden av hjertet til hverandre! Et smil kan berøre de mest triste og såre hjerter!
  Vi må tro på smilet og varmen og gleden - ved å spre solskinn med hjertet:)

  KLemM

  SvarSlett
 4. Dystre dager i media,her I norge,men og andre steder i verden ,er noe trist som skjer hver dag,vi trenger hverandre mer enn før synest eg for min del.Men i dag trur eg gjorde ei glad,naboen min har 3 hester,og no fekk ho ikke ha di der ho har hatt di før så måtte ta di heim ,og ho har bare en liten stripe tomt i tomt med meg som di har og gå på,der var så fælt no bløtt gjekk i sørpe til knærne,ho skal ha di på sommerbeite visst ho får leige der ho hadde dem for 2 år siden,.Eg synest så synd på desse hestene ,så i dag gjekk eg bort og sa ho kunne få låne litt av eigendomen vår så di knne få beite litt der,blir iverfall litt mer plass og røre seg på.Vi har ennda mer plass ,der nede men det har eg i fleire år latt en annen nabo få ha ungdyra sine der om sommeren,ho med hestane fekk no en del av dette,så han må gjerde litt annleis,og så blir det kanskje problemer for oss og komme fram med veden.Mem pytt pytt det tar vi når den dagen kommer.Eg er bare så glad inni meg for att hestane får det bedre.Ønsker deg en fortsatt fin uke,.Klem fra Magnhild:=)

  SvarSlett
 5. Så utrolig koselig med solstråler i disse dager. Jeg følger rettsaken ganske mye. Synes det er spennende å høre hva som rører seg i hodet på den største massemorderen vi har i etterkrigstid. Jeg sender gode tanker og solstråler til alle berørte, store og små.
  Det gjelder å ALDRI gi opp, selv om det ser aldri så mørkt ut. Da er det ekstra hyggelig å gi og få solstråler :)
  Store klemmer

  SvarSlett
 6. Det vigtiste av alt er å ta vare på hverandre. Så derfor skal man alltid sende gode tanker og solstråler til de man møter på sin vei. Ha en fin dag. Klem.

  SvarSlett
 7. Gode ord om solstråler og varme mellom mennesker.
  La oss gå ut i kvardagen og praktisere !

  Ha ein fin vårdag !

  Klem klem :)

  SvarSlett
 8. Så nydelig og varmt innlegg. Til ettertanke. Takk for dine ord om den sorgen Norge nå går igjennom - på nytt. Vi trenger alle hverandre - og ja, vi trenger litt solstråler. Helt sant :) klem til deg

  SvarSlett
 9. Så fint du skriver, og ja, sol er viktig på alle måter. Her skinner sola i dag, men jeg er ikke i form og holder meg inne.

  Fortsatt fin dag til deg:)

  SvarSlett
 10. Nydelige ord. Her er våren kommet nå, de siste dagene har vi også hatt sol og god temperatur:) En klem til deg, ha en god helg:)

  SvarSlett