tirsdag 24. april 2012

ønskelister

ønske drømmer ...

alle har vel ei liste over ting og tang som ein har
VELDIG lyst til å gjøre...

det  har iallefall eg ;)
over alle plasser eg vil reise, over alle fjell eg vil opp på,
og alt eg vil gjøre med dei eg er glad i ...

og ein av punkta på den lista er å lære
meg å bruke ein kajakk...

sikkert ikkje så vanselig,
eg MÅ vel bere
finne tiden
ein kajakk
og
noen som kan hjelpe meg

6 kommentarer:

 1. Du finner nok en kajakk, har vært inne på tanken selv, men jeg er så redd jeg skal gå rundt *ler* tull. Håper dere har flott vårvær, det har vi, endelig.

  SvarSlett
  Svar
  1. ja eg er også redd for å rulle rundt - men eg kan da å svømme ;)

   her ligger skodda langt ned i fjella, litt regn og mange plussgrader, så da håper eg at siste rest av sne snart forsvinner ;)

   monikasmil

   Slett
 2. bra og ha ønsker og drømmer,eg er så gammel att eg skulle slutte og drømme.Nei eg trur ikke eg slutter med det,må kanskje ha drømmer den som er gammel også.Ja kano hadde vert kjekt og hatt ,men vi har no robåten da,utpå vatnet her ,fisker ørret og røyr,fin tim og ro.Her er flott ver,var ei lokal kraftig hagelbye ,så lettet det igjen bjørka er komt lankt over museørene såg eg i dag.Tulipanene er komt ut,og pinseliljene kom samtidig med påskeliljene,er påskeliljene som kom seint i år.eg liker ikke skodde ,er skodde her og av og til men vi har ikke fjell som den ruller seg nedover.Eg håper du får sommer snart og att ønsket ditt blir oppfylgt.ha en fine tirsdagskveld.Klem:=)

  SvarSlett
 3. Veldig lurt å ha en sånn opplevelses-ønskeliste :)

  SvarSlett
 4. Kan anbefale fjellfestivalen i Rauma, der er det kajakk-kurs (har ihvertfall vært det tidligere år). :-)

  SvarSlett
 5. Kajakk er kjekt! Padla ein del for nokre år tilbake,blant anna ilag med Eli i Oslo:) Vi er no så heldige at svigers har kajakker,må berre finne tid til det. Fyrst må prinsessa kome ut... Termin i dag!!! Ligg og venter på at noko skal skje hehe... La meg åtte i går,så har vore lys våken eit par timar allerede,men bedre enn motsatt:at eg enda ikkje har sovna (slik det har vore i 4-5 mnd no).
  Wish me luck i dag då,eg nekter overtid!!! Sååååå lei!!!

  Ha ein fin dag:)

  Klem Marianne

  SvarSlett