tirsdag 18. september 2012

HJELP ....



ønskes NO ...
for no har denne  vert slik LENGE,
så tok eg den bort, og prøvde å legge den inn på nytt
men framdeles like lite samarbeidsvillig ;(


3 kommentarer:

  1. Ja jeg vet , hadde sånn jeg også. Noe så frustrerende ! Mener at han som hjalp meg bare forandret en bokstav på adressen min , så var det i orden.

    SvarSlett
  2. Hei Monika, dette problemet har eg og hatt, men det er lett å fikse:) Gå inn på denne linken http://rebecca-gatheryeroses.blogspot.no/2012/03/is-your-follower-gadget-missing-if-sodo.html Følg instruksjonen, og problemet er løyst på nokre minutt!!
    Helsing utflytta Eidsdaling

    SvarSlett
  3. Ser at du har fått tips allerede, men jeg legger likevel igjen en link til en youtube-video so kan være til hjelp. SIkkert den samme fremgangsmåten som du har fått fra Trines hobby men det skader ikke å ha flere;http://www.youtube.com/watch?v=9ve8btF5P68

    Men du; det er lurt å ta backup av html-oppsettet før du gjør dette, av og til kan endringer av disse kodene påvirke andre funksjoner på bloggen og du kan få flere problemer. Da er det greit å kunne gå tilbake slik det var:)

    Lykke til
    Hanne:)

    SvarSlett

tunge dager

  det er tunge dager synes eg no.  Men livet stopper jo desverre ikkje opp fordi noen dør. Og ikkje viste eg at det  var SÅ mange ting som m...