tirsdag 6. desember 2016

Hjemmelaget


Å lage litt hjemmelaget mat er i alle fall for meg litt
JULEGLEDE...

og frå gammel av så laga dei jo mør rundt omkring på garane,
alle hadde sine favoritter - sin smak - sitt krydder .

For oss som ikkje er så gammel, som ikkje har noe gammel oppskrift  å finne fram,
vi låner litt her og litt der, mixer og mekker saman vår oppskrift.

Det som kan være litt skummelt er jo kva smaker vi vil ha,
men NO har vi i alle fall fått laga mange meter med
hjort - kjøtt pølse / mør.





Så  får vi håpe vi traff på blandinga vår.
No henger den i alle fall til tørk før den skal røykes seinare i dag.

Det er mange timer med arbeid - men DU kor artig det er å lage sin egen

KortReist MAT ;)







1 kommentar:

  1. Du har gjort ein storjobb. Rekna med du hadde nokon i lag med deg.
    Her var me mor, far og eldsteson som heldt på i timevis.
    Kjekt og spennande jobb.
    Og så godt det blir !!

    Klem

    SvarSlett