onsdag 9. mars 2011

Mens vi venter på VÅREN....


eg trudde vi hadde fått litt vår i går,
 med full fart føn vind
og nesten 10 pluss - men den gang ei ;/
for i dag er det snø snø snø - og litt til snø....
og det var IKKJE meg som hadde sendt inn ei bestilling ;(

men DU - den kommer - berre IKKJE i dag ..

5 kommentarer:

 1. Jeg har lagt inn en stor bestilling når det gjelder våren, men tror det må ha vært trøbbel med postgangen:( Makan til snøvær som det vi har hatt i kveld er det lenge siden vi har hatt, og jeg er selvfølgelig alene hjemme...Helt typisk! Regner med at det er en som blir glad i morra når vi må ut og kjøre traktor;)Vi får se det positive i hele sulamitten!

  God natt fra meg!!

  SvarSlett
 2. Var akkurat slik her også - gjekk ein tur tysdag og fant våren, og onsdag snøva det så ein mest ikkje såg hand føre seg....Men det er litt fint med desse "ridene" og:-))

  klem

  SvarSlett
 3. Det e kommet snø her og i natt, e ikkje så veldig fornøyd med det eg heller. Eg vil ha vår, e nok litt utolmodig kjenne eg. Ha ein fortsatt fin torsdag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Heldigvis! Vi har ein VÅR i vente... så får vi berre prøve å kose oss med "julestemninga" i MARS ;)

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei på du! Var ikkje hjortehovud eg skulle ha på veggen, men eg kan no kanskje ha det også? :) Skal vurdere det faktisk! Er meldt herleg vårvèr neste veke. Så då er vi vel klare??? ;)

  Ha ein vakker fredag,
  og ei knakandes god helg!

  Klem E

  SvarSlett

Strikkeglede

 Endelig begynner kreftene å vende tilbake, og gleden av å skape noe føles bra 😀 Når hode henger litt etter er det greit å ha enkle ting på...