onsdag 28. desember 2011

Hilsen fra Dagmar .....ikkje heilt den jula vi tenke oss....

men det går jo så bra, med  agregat og mange talgelys...

og i melkefabrikken vart alt sett på vent, men med 2 agregat klarte vi å halde roboten i gang, kjøling på melketanken og litt lys fikk vi også .... 
og slik gjekk jo dagene - med 2 døgn uten strøm, telefon og internett.
men egentlig var det litt koselig,
men berre LITT ...

9 kommentarer:

 1. Uff, er det hjemme hos dere? På fjøset? Vi har ikke hatt materielle skader her hjemme, men på gården der vi bodde for det ei takplate fra høybygget på fjøset, og kraftverket stod stille pga. strømmangel.

  Men fy så mye ødeleggelse det er rund om...

  SvarSlett
 2. Huffamegdå! Har dokke fått att straumen no? Vart ei litt rar jul dette. Håper dykk har det bra likevel.

  Fortsatt god jul...

  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Så trasig!
  Men godt det berre er materielle skadar..

  Romjulsklem :-)

  SvarSlett
 4. Huff, håper alt er i orden hos dere snart . . .

  Heleneklem

  SvarSlett
 5. Huffda, så leit. Naturkreftene kan man dessverre ikke gjøre noe med. Men det er tragisk for dem som blir rammet. Hovedsaken er vel at ingen mennesker blir skadd...Håper det retter til seg for dere.

  Hilsen Unn :)

  SvarSlett
 6. Hjelpe meg, eller deg. Har tenkt på deg, 2 dager uten strøm, forferdelig. Håper ikke det var så mye skader.

  SvarSlett
 7. Trasig med skader på bygningar - men godt de fekk agregat slik at de fekk halde roboten i gang. Ville vel vere ein rimeleg uoverkomeleg jobb om de måtte til å handmjølke...Håpar også at mjølka har fått den behandling den må ha for å vere av god kvalitet så de slepp å tøme ut...Meieriet treng vel all den mjølka det kan få for tida:-))

  Klem

  SvarSlett
 8. Ekle, ekle Dagmar!! Røska i Furtebua mi og ga meg mang en frustrert telefon fra frøken avløser. Nå krysser vi fingrene for at vi har hatt nok ekstremvær i det siste og at det neste på ekstremlista vår blir ekstrem sport;) hvordan gikk det med makronene? Klem fra Veronika den håpløse;)

  SvarSlett
 9. Naturkrefter fasinerer men likevel leitt når det rammer slik det har gjort. Veldig glad for at de klarte halda i gang melkeproduksjonen, ikkje minst med hensyn til dyrevelferd !! Godt ein klarer å sjå at det er litt kos med talgalus midt oppi galskapen. Håper alt er i orden no !!

  SvarSlett

Vekas tråd på ein fredag

OI kor dagene går fort - for plutseleg er det jo fredag og helg igjen  Men vekas tråd er det samme som forje veke og veka føre der og 😀 Det...