torsdag 7. mai 2020

STIKK UTNorges lengste steintrapp, med 2200 trinn  ;)   Dette var det eg lokka min kjære med - hadde det ikkje vært artig å gå der da 
- SMIL SMIL.Og vi sette kurs for   Otrøya vest for Molde .
Der ligger fjellene "i havet" og eg kan faktisk sjå heilt heim TIL BUD ;)


Turen opp den lange trappa til Rørsethornet gir høy puls, og kan ta pusten fra deg om du har høyt tempo og litt høydeskrekk. Vi gjekk litt saktare men fikk like høge puls lell ;)


Men belønninga på toppen var jo vert all den høge pulsen og pesinga  
- for eit flott  syn av en 360 graders utsikt langt ut i havgapet. Tenk å få oppleve ein solnedgang her da 
( drømmen ;)
Langs trappene var det laga mange fine rasteplasser og utkikkspungt, og de måtte vi selfølgelig benytte.

 Turen vår hadde eg tenkt skulle stoppe her - men vi møtte jo noen hyggelige folk som mente at vi måtte litt lengre opp og finne STIKK UT posten på Ræstadhornet 
Bare ein halvtimes gange så var der fikk vi vite - vi skulle bare opp egga - litt bort og litt til, og for meg som er født høgdeskrekk, frista det ikkje. Men eg ville jo prøve.  
Og eg er veldig glad vi gjekk opp på toppen. For her var det jo ein fantastisk ryggtravers med utsikt til storhavet på den eine sida og Romsdal - og sunnmørsalpene på den andre siden .Så har du noen timer til overs - og har lyst på litt puls, utsikt og såre lår dagen derpå - så anbefaler eg å gå denne turen ;)

ps. sjekk fergeruter, for den ferga vi skulle ta vidare går jo ikkje så ofte. Men vi fant ut at det gjor jo ingen ting, vi hadde jo med oss bobilen vår.

Så vi sto på kaia og  venta og benyttet tiden til å dusje, få på oss tørre klede. Spise ein bedre middag, kvile middag og nyte ein go desert på ferga.  
Og vi var så enige at vi hadde hatt ein kjempe fine tur ;)
1 kommentar:

tunge dager

  det er tunge dager synes eg no.  Men livet stopper jo desverre ikkje opp fordi noen dør. Og ikkje viste eg at det  var SÅ mange ting som m...