torsdag 28. april 2011

Endelig er VÅREN her 
det kjenner du vel på lukta ;) For noe av det første ein Bonde gjør
etter vinterdvalen er å spre
MØKK -  
og lage stygge lukt ;)

og det er det MANGE som IKKJE 
LIKER   
ei heller MEG ... 
heilt sant allså ;(men møkka lukt må til 
 for at du og meg 
skal få litt melk, kjøtt, poteter, gulrøtter mm.med DU - vi har da ei fine utsikt til møkka VÅR 
--- ikkje sant --- 

6 kommentarer:

 1. ...og dessutan forsvinn no lukta ganske raskt. Og viktig å utnytta ressursane. Lite møka spreiing her hos oss. Våre kyr går ute heile året og gjødler spreitt, jamnt og trutt !! Hipp hurra for våren. Ha det godt.

  SvarSlett
 2. He, he.. Holder oss her ute i byen denne helga vi da. :)

  SvarSlett
 3. Ja her stankar det fole.. Eg veit det må til, men føle meg litt gassforgifta :-( Hadde det berre regna så ha det gått fort over. Men er glad for SOL altså!!

  Ha flott helg!

  SvarSlett
 4. Hehe..ja, fin utsikt har dere sannelig til møkka deres!:))
  Kan være intens møkkalukta om våren, men likevel, det er faktisk en lukt(iallfall når den er litt på avstand:))som er god for meg, for det er faktisk litt lukta av VÅR! Og det gjør meg glad!:))
  Savner faktisk litt lukta av god gammeldags fjøslukt. Det er det lenge siden jeg har kjent. Den lukta minner meg om bestefaren min!:) Han var sånn som en bestefar skal være, kjempegod, og han lukta alltid litt sånn godt og lunt av fjøs, fordi han jevnlig var ut i fjøset og såg til dyrene! Barndomsminner!:)
  Nei, nå babler jeg i vei her! Men var et fint innlegg du hadde, og det satte igang en masse gode minner!:) God start på dagen, takk takk!:))

  Ha en strålende fredag, og god helg!:)
  Koselig at du kikket innom til meg!

  Klæm Pia:)

  SvarSlett
 5. Er kanskje ikkje heilt normal eg....men saken er den at eimen av møkkaspreiing er fantastisk fin lukt.....(jaja ikkje viss den er for stram da men). Då er det nemleg våren som har kome. God helg til deg og klem frå jannetove

  SvarSlett
 6. Møkkalukta hører våren og livet på landet til, sånn er det bare;) Nå er det i allefall tomt i alle kummer her, og om ikke naboen har igjen litt på lager så vil lukta "dø" ut i løpet av uka:)

  Klem fra Veronika

  SvarSlett

Strikkeglede

 Endelig begynner kreftene å vende tilbake, og gleden av å skape noe føles bra 😀 Når hode henger litt etter er det greit å ha enkle ting på...